AOF Nord donerer ”Solidaritet”

30-04-2018

”Solidaritet er AOF Nords tema for dette års 1. maj i Kildeparken i Aalborg. Solidaritet forstået som, når man sætter sig i andres sted, hvorefter ens handling udspiller sig ved, at man moralsk tager hensyn til modparten. Det der skaber grobund for solidaritet, er når man som ansat i en virksomhed får mulighed for at give sine medmennesker, sine kollegaer, muligheden for at højne sit uddannelsesmæssige niveau. Solidaritet er når ens kolleger og ens chef som noget helt selvfølgeligt og i fællesskab bakker op om mulighederne for at blive bedre til at læse, skrive og regne.

AOF Nord tilbyder gratis kurser til dem, der har besvær med at læse, skrive eller regne. Med denne mulighed åbnes der en gigantisk mulighed til alle, for at kunne uddanne sig og derved finde sin plads på fremtidens arbejdsmarked.

Ved AOF Nords telt i Kildeparken laves der i år en event, der skal sætte fokus på den form for solidaritet. Denne event ledes af den nordjyske malende kunstner Lars Johannesen, der står i spidsen for et kæmpe kunstværk, der skabes på selve dagen i Kildeparken sammen med de aalborgensiske fagforeningsformænd- og kvinder. Tungen skal simpelthen holdes lige i munden, når så mange skal levere sit bidrag på det store lærred under titlen ”Solidaritet”.

Så kom i AOF Nords telt d. 1. maj i Kildeparken og se hvordan ”Solidaritet” males, for at høre mere om mulighederne for uddannelse og kompetenceløft samt AOF Nords andre og mange muligheder for dig og/eller din virksomhed.

Maleriet bliver efterfølgende sat på auktion på AOF Nords Facebook side – pengene doneres ubeskåret til DUI leg og virke og deres støtte til gadebørn i Kampala, Uganda. Projektet er et samarbejde med Street Child Care of Uganda. (SCCU)” 

  

DUI Leg og Virke Aalborg hjælper Børnefonden og støtter et gadebørnsprojekt i Kampala i Uganda.  Børnehjemmet drives af foreningen Street Child Care of Uganda (SCCU), og er startet af Joshua, der selv har været gadebarn. Vi har skaffet penge til at bygge et nyt børnehjem uden for Kampala. Hjemmet får plads til 40 piger og 40 drenge. Børnehjemmet forventes færdigt i efteråret 2018. Efterfølgende skal vi tjene penge via vores nye mandegenbrugsbutik i Sjællandsgade i Aalborg, så SCCU kan drive børnehjemmet. På sigt vil vi gerne udvide projektet til også at handle om uddannelse.
Alle pengene fra auktionen går direkte til børnene uden omkostninger til administration.

AOF Nord
Aftenskolen
Tlf. 72 13 23 01
www.aofnord-aftenskolen.dk
AOF Nord
Center for Sundhed og Livsstil
Tlf. 72 13 23 07
www.cslnord.dk
AOF Nord
Kursushuset
Tlf. 72 13 23 08
www.aofnord-kursushuset.dk
AOF Nord
Daghøjskolen
Tlf. 72 13 23 02
www.forskolen-aalborg.dk
A-vikar
Tlf. 72 13 23 23
www.a-vikar.dk
         
AOF Nord
Administration

Tlf. 72 13 23 00
www.aofnord.dk
AOF Nord
Læse- Stave Butikken

Tlf. 72 13 23 05
www.laesestavebutikken.dk
AOF Nord
Tilbage Til Fremtiden

Tlf. 72 13 23 00
www.tilbagetilfremtiden.dk
AOF Nord
Frederikshavn Sprogcenter
Tlf. 72 13 23 10
www.aofnord-sprogcenter.dk
 

Find vores adresser

Ultimate Web