Politiet er med på FORSKOLEN

Hans Jørgen Bach 

"Mulighederne for at komme gennem nåleøjet og ind på Politiskolen bliver væsentligt større efter at have gået på FORSKOLEN".

Hans Jørgen har været ansat i Politiet i 30 år, og har prøvet alt inden for Politiet. Har gennem de seneste 15 år blandt andet stået for den fysiske træning af alle Politielever i Nordjyllands Politi og herunder test af dem. Har tidligere deltaget ved optagelsesprøverne ved både den skriftlige og fysiske prøve, hvor han var bedømmer. Har været ansat hos AOF FORSKOLEN til Politiet gennnem de seneste seks år. Hans Jørgen træner selv hver dag og har dyrket triathlon i 15 år og kørt flere Ironman, den seneste i København i august. Han har stor erfaring med træning, skader og kost, og står primært for løbetræning.
 

Mac Ala El- Dine
"Al undervisning på forløbet er 100% målrettet politiets optagelsesprøver, og der er oven i købet plads til, hvis det er nødvendigt, at arbejde med individuelle løsninger".

Mac har været betjent i 10 år, og er også ansat hos Nordjyllands Politi. Han har en baggrund indenfor Forsvaret. Mac har tidligere selv været kursist på FORSKOLEN og anbefaler det varmt til alle, der vil træne målrettet til optagelsesprøven. Mac står primært for styrketræning, men står altid til rådighed med den hjælp kursisterne ellers kan få brug for.
 

 "Vi giver dig den bedste mulighed for at
træne målrettet mod den fysiske prøve!"


 

AOF Nordjylland 
Aftenskolen
Tlf. 72 13 23 01
www.aofnord-aftenskolen.dk
AOF Nordjylland
Daghøjskolen
Tlf. 72 13 23 02
www.forskolen-aalborg.dk
AOF Nordjylland 
Kursushuset
Tlf. 72 13 23 08
www.aofnord-kursushuset.dk
Puljeordningen
Solsikken

Tlf. 22 79 43 80
www.solsikken-tinghusgade.dk
KreaFryd
Kreativt værksted 
Tlf. 72 13 23 01
www.kreafryd.dk
         
AOF Nordjylland
Administration

Tlf. 72 13 23 00
www.aofnord.dk
AOF Nordjylland
Læse- Stave Butikken

Tlf. 72 13 23 05
www.laesestavebutikken.dk
AOF Nordjylland
Tilbage Til Fremtiden

Tlf. 72 13 23 00
www.tilbagetilfremtiden.dk
A-vikar
Tlf. 72 13 23 23
www.a-vikar.dk
 

Find vores adresser

Ultimate Web