Den grønne aftenskole

Det-groenne.jpg
03-03-2020

Efterhånden er det noget, vi alle sammen kerer os om og kun ganske få af os kan sige os fri for at bekymre os om fremtidens klima og miljø. Frem mod sæsonstarten i Aftenskolen har Anita Rokkedal arbejdet på at få en række kurser op at stå, som dels indbyder til af få inspiration til en mere bæredygtig livsstil og dels giver borgerne oplysning om emnet.

Derfor byder den nye sæson bl.a. på kurser og foredrag med titler som ”Hvor doven kan du faktisk være og stadig redde verden?”, ”Den grønne entreprenør”, ”Grøn hudpleje til de små”, ”Grøn hudpleje til dig” og kurser i japansk havekunst og macrame, hvor man kan lære at knytte ophæng til planter og potter af genbrugsmaterialer. Der er ingen tvivl om, at ”det grønne” hitter i de her år, og vi krydser fingre for, at kurserne og foredragene bliver en stor succes.

Ud over disse kurser og foredrag har AOF indgået et samarbejde med Energiforeningen, der faciliterer arrangementet ”For enden af vejen”. Indtil videre har interesserede borgere i to landsbyer i Aalborg Kommune mødtes for at tale om energiforbrug og -investeringer med deres egen bolig som case. Efter møderne skal borgernes engagement selv drive møderne, og forhåbentlig er vores startskud til møderne med til at bidrage til en mere grøn og bæredygtig livsstil for borgerne.

AOF Nordjylland 
Aftenskolen
Tlf. 72 13 23 01
www.aofnord-aftenskolen.dk
AOF Nordjylland
Daghøjskolen
Tlf. 72 13 23 02
www.forskolen-aalborg.dk
AOF Nordjylland 
Kursushuset
Tlf. 72 13 23 08
www.aofnord-kursushuset.dk
AOF Nordjylland 
Frederikshavn Sprogcenter
Tlf. 72 13 23 10
www.aofnord-sprogcenter.dk
 
         
AOF Nordjylland
Administration

Tlf. 72 13 23 00
www.aofnord.dk
AOF Nordjylland
Læse- Stave Butikken

Tlf. 72 13 23 05
www.laesestavebutikken.dk
AOF Nordjylland
Tilbage Til Fremtiden

Tlf. 72 13 23 00
www.tilbagetilfremtiden.dk
A-vikar
Tlf. 72 13 23 23
www.a-vikar.dk
 

Find vores adresser

Ultimate Web